2014-12-15 09:10:48• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Engedje szabadon az érzelmeit

Napi horoszkóp december 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Vénusz és a Plútó áll az ég legmagasabb pontján, ezért ön mély érzelmekkel éli meg az új hét kezdetét, a Hold a Mérleg jegyében áll. A Mars és a Hold jó fényszöge derűsebbé és barátságosabbá teszi a napot, sokkal könnyebben szerezhet új ismeretségeket. Az esti órák drámaian alakulnak, úgy érezheti, a tét mindent, vagy semmit – gondolja meg alaposan, hogyan dönt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Mérleg jegyében áll – sokat rágódhat kimondatlan dolgokon, jó lesz vigyázni, kinek mit árul el! A Plútó és az Uránusz kellemetlen kapcsolatban áll még, ám ezt kihasználva most könnyebben változtathat egy régi, rossz szokásán. Az estéje nyugtalan lehet, ne tervezzen túl sok mindent, és akkor jól boldogul ezzel a helyzettel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Éberen jár-kel a világban, mert a Merkúr a Nyilas jegyében érdeklődővé és nyitottá teszi. Nem minden olyan, mint amilyennek látszik, a Neptunusz sajnos bele tud zavarni az ön játékába. Jövője tervezgetése közben gondolja át alaposan, hogy mi az, ami ténylegesen megvalósítható? Este jó lesz a hangulata, lelkesedése határtalan. Így mindenben örömét leli majd.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, a Vénusz viszont már a Bak jegyében van. Jó hangulatban találja a hét első napja, és egy csomó ötlettel a fejében szabályosan kivirágzik. Mások is szívesen hagyják magukat ön által vezetni. Minél több dolog történik, annál jobban érzi magát. Szereti, ha minden színes, és jól fogadja a meglepetéseket is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll: most azok a dolgok kerülnek előtérbe, amelyeket el kell végeznie, akár tetszik, akár nem. Kötelességtudónak kell lennie. Az Uránusz szilárdabbá teszi az elhatározását, de vegye figyelembe, hogy most csak a realitások számítanak. Este továbbra is sok lesz a tennivalója.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, az ön pénzügyeit rendezi. A Vénusz az Ön szerelmi házába került, csúcsszezonja van az érzelmeknek. Szerelmi csillagai csodálatosan állnak, és egy önhöz közelálló emberrel csodálatos órákat tud majd eltölteni. Mutassa ki bátran, amit érez!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll: ma a spontán akciók állnak a középpontban. Élvezze a találkozásokat, amikben része lesz. Függetlensége fontos az ön számára, de ma össze kellene fognia másokkal is. Este egy kaland hívja, amire most igencsak kapható!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez a nap érzelmekben gazdagnak ígérkezik. Időbeosztása csődöt mondhat. A többiekre sem hagyatkozhat. Állítsa be magát arra, hogy minden másképpen történik, mint ahogyan várja. Este figyelmetlenül ül a tévé előtt, engedje magát teljesen elringatni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Plútó és az Uránusz ma quadrát fényszöget képeznek egymással. Ne makacskodjon! Tulajdonképpen jó csillagai vannak, ne tegye tönkre őket. Ha rugalmas marad, akkor minden rendben lesz. Este notórius mindent jobban tudóként mutatja magát, ami a mára egyáltalán nem a megfelelő magatartás.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Bár a mai Hold – a Mérleg jegyében áll – nincs ez igazán az ön kedvére, a nap folyamán igazolva érzi magát. Valamikor a délután folyamán igazán csábító ajánlatot kaphat, amivelé ugyan boldogan él, de emiatt estére teljesen kimerül. Vonuljon vissza! Most nyugalomra és csendre van szüksége.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Mars a Vízöntő jegyében áll, és egyes csillagok eléggé stresszesen állnak. Ön azonban tudatosan ellent tud állni nekik, és nem engedi, hogy eluralkodjon a zűrzavar. A mai napon ismételten szüneteket kellene tartania, és össze kell szednie magát. Így telhet jól ez a napja. A Mars élénk estéről gondoskodik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma a Mérleg jegyében áll. A Vénusz viszont ma is gondoskodik az ön jó hangulatáról. Ne hagyja magát apróságokkal kibillenteni a nyugalmából. Egy rövid dühroham sokat segíthet a felgyülemlett feszültség oldásában - engedje szabadon az érzelmeit.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: